Tarih: 07.05.2024 17:38

Altınlas Propratik'e ziyaretçi akını

Altınlas otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş tarafından Bililim Vadisi bölgesinde hizmete sokulan Altınlas Propratik'e ziyaretler sürüyor.

Altınlas Propratik

 Brisa'nın bir ilke daha imza atarak, ticari araç ve filoların lastik, bakım gibi ihtiyaçlarını tek çatı altında, yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ağır vasıta servis zincirierinmden Altınlas Propratik'e yönelik her kesimden ziyaretler devam ediyor. Yönetim Kurulu başkanlığı'nı Gökhan Altıntaş'ın yaptığı Altınlas Otomotiv çatısı altında ki servis hizmetlerinin Bilişim Vadisi Bölgesi'ndeki tesislerini özel çocuklar eğitmenleri ile birlikte ziyaret etti. Tesislerin gezdirildiği, yapılan faaliyetler hakkında bilgi sunumunun yapıldığı ziyaret esnasında çocuklar ve eğitimciler Gökhan Altıntaş'a da sorular yöneltti. Özel çocukların ardından Altınlas Propratik'in sonrakiş ziyaretçileri Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın oldu Gökhan Altıntaş tüm ziyaretçilere memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 


Anahtar Kelimeler: Altınlas Propratik' ziyaretçi akını

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.