Tarih: 13.11.2023 21:41 Güncelleme: 14.11.2023 09:09

Altınlas Otomotiv'den Görkemli Açılış

Bölgenin önemli isimlerinin katıldığı açılış töreni sonrası Altınlas Otomotiv'in Brisa tarafından hayata geçirilen hızlı bakım servisleri hizmete başladı.

Altınlas Otomotiv

Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Harun Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret odası başkanı Abdurrahman Aslantaş, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Brisa Genel Müdürü Haluk Kürkçü çok sayıda iş, siyaset ve spor dünyasının önemli isimlerinin katıldığı açılış töreni görkemli oldu. BRİSA CEO'u Haluk Kürkçü'nün törenin açılış konuşmasında, Brisa'nın Pratik Ailesinin mobilite en güzel örneklerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, " Şu anda Türkiye'de toplam 128 Otopratik ve propratik mağazamız var.2023 yılının sonuna kadar bu sayıyı 150'ye ulaştırmayı hedefliyoruz. Sektörde 35 yıllık tecrübeye sahip iş ortağımız Altınlas Otomotiv ile birlikte otopratik ve propratik mağazasını hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz."dedi.

ALTINLAŞ TEŞEKKÜR ETTİ
Kürkçü'nün ardından kürsüye gelen ve davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu başkanı Gökhan Altıntaş davetlilere, çalışma arkadaşlarına ve ailesine teşekkür etti. Altıntaş, " 35 yıllık tecrübemizle, toplam 4500 metrekare kapalı alan, 4500 metrekare açık alan üzerine kurulan mağazamızda hem propratik hem otopratik olarak hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin deneyimlerini zengileştiren yenilikçi bir mağaza olmak için çalışıyoruz. Mağazamızıda bu şekilde kurguladık.Elektrikli araçlar için 3 adet şarj istasyonumuzu müşterilerimizin hizmetine sunmaya başladı. Brisa'dan aldığımız güç ve vizyon ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunacak olmanın heyecanını taşıyoruz."dedi.

PROTOKOL SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI
Düzenlenen görkemli açılış töreninde protkol mensupları da sırasıyla birer selamlama konuşması yaparken, Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, "Böyle bir tesisin açılışından dolayı Gebze'yi kıskandım. Altıntaş ailesinden bu yatırımın aynısını İzmit bölgesinde de yapmasını isitiyoruz."dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'da konuşmasında tesis çalışanlarına ve Altıntaş ailesine hayırlı olmasını dileyerek bol kazanç temennisinde bulundu. Törende ayrıca Gökhan Altıntaş'ın kızı Lena Altıntaş'ta davetlilere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.