Tarih: 30.05.2024 09:27

Altınlas Otomotiv Sektörün İşbirlikçi Merkezi

Geçtiğimiz günlerde Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik hizmet indirimi anlaşması imzalayan Altınlas Otomotiv, diğer kurum ve kuruluşlara yönelik işbirliği çalışmalarına devam ediyr.

Altınlas Otomotiv Sektörün İşbirlikçi Merkezi

Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş, sektörel çalışmalarını aralıksız sürdürürken son dönemde otopratik ve propratik servis hizmetlerine yönelik atılımları ile zirvedeki yerini iyiden iyiye sağlamlaştırdı. Bölgemizde araç lasiği ve hızlı bakım servisleri ile tercih edilen öncü şirket olmaya devam eden Altınlas Otomotiv dün de KOTAB Başkanı Acarlar Turizm- Bilal Acar ve  yönetim kurulu üyeleri ile sektörel yenilikler ve otomotiv ve turizm taşımacılık sektöründe yapacağımız işbirlikleri ile ilgili istişarelerde bulundu. Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıtaş Yekta Türker -Türker Turizm, Çakmak Turizm -Metin Çakmak, Raşit Arslan - Sezin Turizm Kani Furkan Kaçar - Beker Turizm, Naim Gülhan - Özgülhan Turizm, Kadir Göksoy - Körfez Turizm ve İlker Kalkan - Başiskele Turizm’e teşekkürlerini sundu.

 

 


 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.