Tarih: 04.09.2023 18:14 Güncelleme: 04.09.2023 18:17

Altınlas Oto'da Ekim Ayı Heyecanı

Türkiye'nin ilk propratik ve otopratik hızlı bakım servisini hayata geçiren Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş, Ekim ayı sonunda bir açılış töreni planladıklarını ifade etti.

Altınlas Oto

1 Sene 1 ay önce proje sunumu ile kamuoyuna duyurulan Türkiye'nin ilk Otopratik ve Propratik Hızlı Bakımk servisi Altınlas Oto Genel Müdürü Gökhan Altıntaş tarafından ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Bölgemiz oto lastik sektörünün en önde gelen kuruluşu olarak kendini yenileyen, geliştirdikleri projeleri hayata geçiren Altınlas Oto'nun hızlı bakım servisleri Ekim Ayı sonunda açılış törenine hazırlanıyor. Başta ağır vasıta araçları olmak üzere genel tüm araçları bakım için 4 Bin Metrekare tesiste kabul eden, hizmetini sürdüren hızlı bakım servisleri son versiyon lastikleri de filolar dahil tüm araçlarda uyguluyor. Altınlas Oto genel Müdürü Gökhan Altıntaş, hizemet açılan hızlı bakım servisleri için Ekim ayı sonunda açılış töreni planlaması yaptıkları bu program için eksikliklerin hızla giderileceğinin de altını çizdi.

 


Anahtar Kelimeler: Altınlas ' Heyecanı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.