Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 15.03.2023 00:05

Allah Bir Daha Yazdırmasın

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Allah Bir Daha Yazdırmasın

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı, Kaymakam Sayın Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'un  katılımıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Çayırova'da Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı’nın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesiyle “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” nün 10.yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Protokol mensupları tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Gecede öğrenciler tarafından müz,ik dinletisi, tiyatro ve şiirler sunuldu. Protokol mensupları öğrencilere ödül ve hediye sunumu gerçekleştirmesinin ardından programın sonunda protokol üyeleri ile öğrenciler birlikte fotoğraf çekildi.

 


Anahtar Kelimeler: Allah Yazdırmasın

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.