Tarih: 12.09.2023 23:04 Güncelleme: 12.09.2023 23:09

Alkışlarınızı 31 Marta Saklayın

Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın son başkanı Köksal Şakar atanmasının ardından partilileriyle bir araya geldi.

Alkışlarınızı 31 Marta Saklayın

Ankara'dan Darıca Ak parti İlçe Başkanı olarak dönen Köksal Şakar, İlçe binasında partilileri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantının kürsü koltuklarında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Darıca Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve atama öncesi partinin Başkanvekilliği görevini yürüten Mevlüt Kocagöz oturdu.

TOPLANTI SALONUNDA BÜYÜK COŞKU
Darıca Ak Parti İlçe Binası toplantı salonunu hınca hınç dolduran partililer arasında Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, ilçe başkanlığı için aday olan isimler, gençlik, kadın ve ana kademe yöneticileri, mahalle yönetimleri ve Şakar'ın çok sayıda hemşerileri katıldı. Köksal Şakar'a konuşması için söz verildiğinde gençler büyük tezahürat ve alkışlarla sevgi gösterisinde bulundular. Köksal Şakar gençlere, "Alkışlarınızı önce bir hakedeyim.Biraz iş yapayım. Kendinizi şimdi çok yormayın. 31 Mart akşamına saklayın alkışlarınız. Partimizin ve partililerimizin yüzünü yere eğecek bir davranışta bulunmayacağıma, 31 Mart akşamı belediye başkanının Ak Partili bir isim olacağına söz veriyorum."dedi.

 

BIYIK TÜM ADAYLARIMIZ BU İŞİ YAPAR AMA KISMET İŞİ
Toplantıda selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Tüm adaylarımızın ilçe başkanlığı yapacak potansiyeli var. Herbiri layıkı ile bu işi yapabilir. Anacak bu iler birazda kısmet işi. Önümüz seçim. Teşkilatımızın her bir bireyinin sırt sırta vererek bu seçimden de partimizin yüz akı ile çıkmasını sağlama zamanı. Köksal Şakar arkadaşımıza, parttimize, Darıcamıza hayırlı olsun."dedi. Toplantıda Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç'te bir konuşma yaparak Şakar'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 


Anahtar Kelimeler: Alkışlarınızı Marta Saklayın

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.