SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 27.11.2023 16:15 Güncelleme: 27.11.2023 16:24
Alim Baş

Alim Baş'tan Sıradışı Çıkış

Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Alim Baş, bugün düzenlediği toplantıda bölge basınıyla bir araya geldi.

"Neden Belediye Başkanı Olmak İstediğine" dair açıklamalarını hazırladığı Çayırova'nın sorun, ihtiyaç ve eksikliklerine ilişkin raporlar, ilçeye kazandırmak istediği projeler, hayata geçirmek istediği hizmetlerle ilgili kitapçıkla basının karşısına çıkan Alim Baş sunumuyla dikkat çekti. Henüz Belediye Başkan Aday Adayı olmasına karşılık seçim beyannamesi niteliğindeki kitapçığınıda basına mensuplarına dağıtan Baş, sıradışı bir uygulamaya da imza attı. Aday Adayı statüsünde olmasına karşılık hazırladığı sunumu sadece basın mensuplarına değil, ilçede ki esnaf ve hanelere de dağıtmayı hedeflediğini belirten Baş, "Şayet belediye başkanı seçilirsem beni bu kitapçıkta yer alan hizmet sözleri ve projelerle sorgulayabilir, kitapçık yoluyla verdiğim sözleri takip edebilirsiniz."dedi.

YENİ BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİNE GİRDİK
Düzenlenen toplantıda belediye başkan aday adaylığı üzerine özellikle de seçildikten sonra Çayırova'ya kazandırmak istediği  proje ve hizmetlere ilişkin açıklamalar yapan Alim Baş, "Yeni bir demokrasi şöleni sürecine girmiş bulunmaktayız. Çayırova'da doğmuş, yetişmiş birisi olarak bu ilçenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Daha iyisini nasıl yaparım? sorusu ile hem bakış açısını hem de ilçemi geliştirmek istiyorum. Daha iyisini nasıl yaparım anlayışı ile Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etmiş bulunuyorum. Geçmişte vefat eden tüm Ak Partili büyüklerimi minnetle yad ediyorum. Ülkemiz ve dünya siyasetinde ekole dönüştüren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partili kadrolarımıza minnetlerimi sunuyorum. Dirençli ve kalkınmış bir Çayırova için, kurumsal bir belediyecilik anlayışını ileriye taşımak istiyorum. Çayırova tüm illerimizden göç alarak bir dönüşüm gerçekleştiriyor. Yürüyecek daha çok yolumuz olduğuna inanıyorum. Çayırova olarak potansiyelimize baktığımda daha önemli bir noktada olmamız gerektiğine inanıyorum. Ama yeri geldiğinde bilimsel anketlerle, kanaat önderleri ve en önemlisi halkımızın talepleri, ihtiyaçları, beklentileri ile bu işi yapmak istiyorum. Bu bayrak yarışına BİSMİLLAH diyerek başlamak istiyorum. Sloganımız "Canla Başla, Alim Başla..." Bu yolculuğun gerçek bilimsel dosyalara dayandığını göreceksiniz. Bu kitapçıklarda yer alan başlıklar daha iyisini nasıl yapacağımızın bir göstergesidir. Bu fırsatın bana verileceğini düşünüyorum..." dedi.

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.