Tarih: 26.03.2023 13:24
Aktepe Mesajını Verdi

Aktepe Mesajını Verdi

MHP Darıca Teşkilatı ve Ülkücü Camianın "KOCA REİS" olarak tanımlandırdığı Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Yüksel Aktepe Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. 

Büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz on bir ayın sultanını, bu yıl tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde idrak ediyoruz.  Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu ve Ramazan ayının kutlu güzelliklerini sadece evlerimizde ağırlayabiliyoruz. Bunun burukluğunu hissetsek bile kalplerimizde Ramazan huzurunu birlikte yaşayacak, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. 

Bu yıl kuramayacağımız iftar sofralarının yerine ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım etmeyi unutmayalım. Bu mübarek ayda, yoksulu ve kimsesizleri gözetelim, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en yoğun biçimde yaşayalım. Ramazan-ı Şerif’i vesile edinerek dualarımızla, birlik ve beraberlikle insanlığın bir an önce bu musibetten kurtulması için yüce Mevla’ya sığınalım.

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan’ın tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, sevdiklerimizle bir arada sağlık ve sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum.

En derin saygı ve hürmetlerimle…


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.