Tarih: 22.12.2023 14:54

Akse Mahallesi Muhtar Adayı Derya Polat Projeleriyle Sahada....

Çayırova Akse Mahallesi Muhtar Adayı Derya Polat Adnan Ayvaz'ı haber merkezinde ziyaret ederek çalışmaları hakkında ilgi aktardı.

Akse Mahallesi Muhtar Adayı Derya Polat Projeleriyle Sahada....

Akse Mahallesi Muhtar Adayı Derya Polat iddialı açıklamaları ve projeleri ile adını gündeme taşırken, adeta belediye başkan adayı edasıyla yaptığı sunumlarla da dikkat çekiyor. Mahallesinde yaşayan çocukların ve gençlerin eğitim eksiklerine ilişkin tespitlerini de ortaya koyan Polat, "Üniversiteye yada Anadolu Liselerine girmek isteyen gençlerimiz, çocuklarımız eşit şartlarda eğitim ve hazırlık süreci geçirmeli. Dershane katkısı alan öğrencilerle almayan öğrenciler arasında önemli bir sınav sonucu oranı ortaya çıktığı muhakkak. Ancak mahallemizde her aile çocuğunu hazırlık dershanelerine gönderme imkanı bulamıyor. Burada bilgi evlerinin, kütüphanelerin ve kitap kafelerin rolü ortaya çıkıyor. Bu nedenle mahallemizde ki bilgi evlerinin sayısının artırılması adına yeni dönemde belediyemizle bir köprü oluşturarak bunu sağlamak istiyorum."dedi.

KADINLAR EV BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLAMALI

"Akse Mahallesi ve Çayırova sanayi ile iç içe bir konumda." diyen Muhtar Adayı Derya Polat, "Sanayicilerimizi ziyaret ederek, üretimindeki birçok yan işini mahallemdeki kadınların evlerinde yapmalarına aracı olmak istiyorum. Hem sanayicimiz iş hacmini kendi bölgelerinde sağlayacak hem de kadınlarımız evlerinde çalışma ve para kazanma fırsatını elde edecek. Sanayici-ev kadını ilişkisini mutlaka oluşturacağım."dedi.

GÜVENLİ PARKLAR OLUŞTURULMALI
Önceki dönemde de muhtar adayı olduğunu da belirten Derya Polat, "O dönem mki ev ziyaretlerimizde kadınlarımızın en önemli üzerinde durduğu konu güvenli çocuk parklarıydı. Çocuklarının güvenli bir şekilde çocuk parklarında eğlenmeleri ve vakit geçirmeleri için parkların sürekli olarak kamera ile izlenmesi gerektiğini hem aileler belirtmişti hem de bu eksiklikleri kendim tespit etmiştim. Muhtar seçilmesem de o dönemde bu konuyu yetkililere iletmiştim. Şayet bu seçim sonunda muhtar olursam yine gerek belediye gerekse emniyet birimlerimize bu konuyu dile getirmek üzere köprü vazifesini oluşturacağım."dedi.

PROJELİ TEK MUHTAR ADAYIYIM
"Mahallemin gelişimi ve değişimi adına projeleri olan nadir muhtar adaylarından biriyim." diyen Akse Mahallesi Muhtar Adayı Derya Polat, "Sıradışı bir muhtar olmak istiyorum. Klasik bir anlayışla muhtarlık yapmak istemiyorum. Hayallerim, hedeflerim var. Bunların hayata geçmesi adına tüm düşüncelerimi projelendirdim. Mahalle insanlarının, komuşularımın kapısını projelerimle çalarak onlara kendimi ifade etmeye devam edeceğim."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.