ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 24.12.2023 20:29

Akdilek'ten İnce Hesap

Çayırova Belediyespor'da başantrenörlük görevine getirilen Enes Akdilek, zorlu Konya deplasmanında yine ustalığını konuşturdu.

Akdilek

Sebo ve Cenk'in sakat olduğu, Konya'da rahatsızlık geçiren Kutay'dan da yoksun olan Çayırova Belediyespor'da Başantrenör Enes Akdilek, karşılaşma boyunca parkede tuttuğu akıllı beşlerle önemli galibiyete imza attı. Rakibi ilk yarıda kontrol altında tutan ancak ikinci yarıdan itibaren oyuncuların performans ivmelerine ince dokuşlar yapan Enes Akdilek, ligde fazla süre alamayan Enes Bayraktar ve Çağdaş Kayabaşı'ndan da faydalanmayı bidi. Greene'nin atışlarında isabet oranının düşük olduğu maçta Watins'in devreye girmesine Ercan, İlkan ile destek vermesini sağlayan Enes Akdilek, Tolga'nın da performans artırararak katkı sunmasına imkan verdi. Çayırova Belediyespor bu sezon deplasmanda sadece GAziantep'te mağlup olarak kişisel istatistiğine de katkı yaptı.


Anahtar Kelimeler: Akdilek' Hesap

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.