Tarih: 20.07.2024 15:08

Akbulut O Hızını Damadına Devretti

2000'li yıllarda Gebze'nin spor ve siyaset dünyasının en önde gelen isimlerinden Mustafa Akbulut kendini geri plana çekse de damadı Umut Aydoğdu siyasette en popüler isimlerin başında....

Akbulut O Hızını Damadına Devretti

Gebze'nin köklü ismi merhum Kadir Aydoğdu ve AKER Elektrik Sahibi Mustafa Akbulut'un dostluğu çocuklarının evlenmesine kadar gitmiş, Umut Aydoğdu ilerleyen yıllarda Gebze siyasetinde söz sahibi bir profile dönüşmüştü. Gebzespor'un 2.Lig'e çıktığı dönemin yönetim kuruluna mali işler, transfer komitesi başkanlığı, futbol şube sorumlusu olarak görev yaparak mor menekşeye katkı sunan Mustafa Akbulut Gebze siyasetinde de önemli bir isim olarak yerini aldı. İlerleyen yıllar içinde gerek Gebzespor'un liglerde ivme kaybetmesi gerekse Mustafa Akbulut'un yaşadığı sağlık sorunları onu o dönemki popüler ortamdan geri çekse de damadı Umut Aydoğdu İYİ Parti'nin iki dönemdir Gebze Belediye Meclis Üyeliğini başarıyla yapmaya devam ediyor, iş dünyasındaki çalışmaları ile de dikat çekmeye devam ediyor….


Anahtar Kelimeler: Akbulut Hızını Damadına Devretti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.