Tarih: 25.08.2023 12:47

Ak Parti'nin Klasikleri Yerel Seçimde Olacak mı?

Darıca'da tüm zamanların yerel seçimlerinde gündeme gelen Ak Parti'nin klasikleşmiş isimleri yaklaşan yeni süreçte yine kulislerin baş köşesindeler.

Ak Parti

2002'de Ak Partinin kuruluşu ile Darıca'da belde teşkilatlanmasının başrolünde olan ardından ilçe kurucuları arasında geçen isimler yerel seçimlerde de belediye başkan aday adayı olarak Darıca'nın siyaset sahnesinde yer aldılar. Darıca Ak Parti Belde Başkanlığı, İlçe Kurucu Başkanlığı, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan halen Darıca Kent Konseyi Başkanlığı'nı yürüten Orhan Pala 2 kez denediği belediye başkanlık aday girişimini yeni süreçte de tekrarlayıp tekrarlamayacağı en çok konuşulan konu ve adı geçen isim oldu. Avukat Teyyar Dağcı, Mehmet Ali Şahin, İsmail Demirci, Nusrettin Subaşı gibi hem Ak Parti'nin hem de yerel seçimlerin klasikleşmiş aday adayı isimleri de 2024 yerel seçimlerine yaklaşılırken bu süreçte ön planda olup olmayacakları artık yüksek sesle konuşuluyor.

Yorum: Adnan Ayvaz


Anahtar Kelimeler: Parti' Klasikleri Yerel Seçimde Olacak ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.