Tarih: 26.11.2023 01:42

AK Parti’de temayül öncesi büyük buluşma

AK Parti Kocaeli’de 12 ilçe belediye başkan aday adayları AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.

AK Parti’de temayül öncesi büyük buluşma

TEŞKİLATLARA GÖRÜŞLERİ SORULACAK
AK Parti’de çarşamba günü sona eren belediye başkan aday adaylığı başvurularının ardından pazar günü temayül yoklaması yapılacak. AK Parti temayül yoklaması ile adaylarını belirlemek amacıyla ilk olarak teşkilatların görüşünü almış olacak. 12 ilçede toplam 74 aday adayı ve mevcut belediye başkanları için yapılacak temayül yoklamasında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 1216 üye, ilçe belediye başkanlıkları için ise 1781 üye oy kullanacak.


BÜYÜK KATILIM OLDU
Temayül öncesinde tüm aday adayları AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayları buluşmasında SEKA Deniz Restoran’da bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,
İlçe belediye başkanları, önceki dönem il başkanları, parti yöneticileri ve aday adayları toplantıya katıldı.


ADAYLARIMIZIN ARKASINDA OLACAĞIZ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Belirlenecek aday arkasında teşkilatımız birlik ve beraberlik içinde olacak. Büyükşehir ve 12 ilçeyi kazanmak için gece gündüz çalışacağız. AK Parti, hizmet ve eser siyasetinin biricik temsilcisidir. Şehrimizin tamamını bu anlayışla yeniden buluşturmak için çalışacağız. AK Parti, sen-ben kavgasının değil, millet sevdalılarının partisi olmuştur.” dedi.


TALUS ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Programda aday adaylarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da konuşma gerçekleştirdi. Ardından Başkan Talus, Öğretmenler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve Milletvekili Sadettin Hülagü’ye çiçek takdim etti.

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.