Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 16.03.2023 00:21 Güncelleme: 16.03.2023 00:33

Ak Parti'de Başvurular Sürüyor

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'na başvuru yapan aday adayların belgelerini farklı icra kurulu üyeleri alıyor. Fatma Onan'ın belgesini İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan aldı.

Ak Parti

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. Seçim çalışmalarına hız veren siyasi partilerde de bugün milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı. Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise16 Mart Perşembe günü saat 21.00 olarak açıklandı.
Uzun yıllardan bu yana AK Parti’de görev yapan Fatma Onan bugün AK Parti il binasına gelerek milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Onan'ın başvuru belgesini Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan aldı.

FATMA ONAN KİMDİR?
1981 İzmit doğumlu. Evli 1 çocuk annesi. Halka ilişkiler uzmanı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışıyor. Kamu yönetimi işletme mezunu. Adalet 2. Sınıf öğrencisi.


Anahtar Kelimeler: Parti' Başvurular Sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.