Tarih: 29.09.2022 16:18

Ak Parti Kocaeli'nin Kalbi Darıca'da Attı

Ak Parti'nin Kocaeli zirvesi Darıca'da basın toplantısı düzenledi....

Ak Parti Kocaeli

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli  İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek,Radiye Sezer Katırcıoğlu,Sami Çakır ve İlyas Şeker'in yer aldığı heyet  Darıca'da basın toplantısı düzenledi. Heyete Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay evsahipliği yaptı. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş' toplantı öncesinde kısa bir selamlama konuşmaları gerçekleştirdiler. Daha sonra basın mensuplarından kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdılar. Basın mensupları Gebze, Darıca ve Çayırova'da Büyükşehir tarafından gerçekleşen hizmetlere ilişkin sorular yöneltirken Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın tüm sorulara detaylı cevaplar verdi.  

"Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne parti içi sorunların kamuoyuna yansımaması gibi bir hassasiyetten, belediye başkanı ve gençlik kolları yöneticilerinin sert tepkileri basın ve sosyal medya sayfalarının yer almasına" yönelik soruyu cevaplandıran İl Başkanı Ellibeş, "Bizim gizlimiz saklımız yok. Partimizdeki tüm olumlu yada olumsuz gelişmler halkın önünde yaşanıyor. Partililerimiz tepkilerini yine yüksek sesle dile getirebiliyor. Önemli olan kopmalar, ayrılıklar, küskünlüklerin olmaması. Hangi gerginliği yada tepkiyi yaşarsak yaşayalım bugün baktığımızda tüm partililerimiz bir arada ve sıkı sıkıya birbirine bağlı. Şükürler olsun partimiz demokrasi adına da önemli bir örnek durumda."dedi.


Anahtar Kelimeler: Parti Kocaeli' Kalbi Darıca'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.