Tarih: 09.04.2023 17:22 Güncelleme: 09.04.2023 17:25

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesi

AK Parti Kocaeli Teşkilatının milletvekili aday lisetesi açıklandı. Birinci sıradan Saadettin Hülagü ikinci sırada Radiye Sezer Katırcı üçüncü sırada Veysel Tipioğlu olarak açıklandı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesi

Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçimine 35 gün kaldı. AK Parti Kocaeli Teşkilatından 151 isim aday adaylığı başvurusu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl Başkanlığı düzenlediği organizasyon ile aday adaylarını görücüye çıkarmıştı. Bugün AK Parti Milletvekili aday açıklama programı Kongre Merkezinin Karşısında bulunan Seka Bahçe Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Programa AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, il yöneticileri, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ve 151 milletvekili aday adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

 “BU İŞ NASİP İŞİ”

 Programda konuşan Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: “Öncelikle Kocaeli ve Türkiye’ye hayırlı olsun. 151 tane çok kıymetli aday adayımız vardı. Bu nasip işi listede olan arkadaşlarımın Allah yollarını açık eylesin. Olmayanların da Allah yollarını açık eylesin sonuçta nasip bu işi. Allah’ın izniyle bu salon zaten tabloyu gösteriyor ben herkese teşekkür ederim” dedi.    

 İŞTE PARTİLİLERİN ADAY LİSTESİ  

Sadettin Hülagü   

 Raziye Sezer Katırcı   

Veysel Tipioğlu    

Mehmet Akif Yılmaz    

Cemil Yaman    

Sami Çakır   

Yasemin Özdemir   

 Mehmet Ellibeş    

Ali Güney    

Berna Abiş    

Hasan Soba    

Erkan Aksoy    

Gülay Artut   

 İbrahim Efe    


Anahtar Kelimeler: Parti Kocaeli Milletvekili Listesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.