Tarih: 09.07.2024 13:55 Güncelleme: 09.07.2024 14:00

AK Parti Darıca danışmaya gidiyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, 11 Temmuz Perşembe günü 56. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısını düzenleyecek.

AK Parti Darıca danışmaya gidiyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, 11 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 56. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı düzenleyecek. Danışma meclisi toplantısı öncesinde AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve teşkilatı istişarede buluştu. Danışma meclisi toplantısını teşkilat mensupları ile istişare eden Başkan Şakar, “İnanmış AK yüreklerle, ilk günkü istikametimiz ile ve yeni hedeflerle yürüyoruz” açıklamasında bulundu.
“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ”
Toplantının ardından konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Memleketimiz için, Darıca’mız için, birlikte yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarımız ile çalışmaya devam! İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan, teşkilat danışma komisyonu, mahalle başkanlarımız ve tüm kademelerimiz ile birlikte 11 Temmuz Perşembe günü gerçekleştireceğimiz 56. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantımızın istişaresini gerçekleştirdik. Danışma meclisi toplantımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.


Anahtar Kelimeler: Parti Darıca danışmaya gidiyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.