Tarih: 21.06.2024 10:36 Güncelleme: 21.06.2024 10:46

Ak Kongreler Öncesi 3 Ayaklı Strateji

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçime kapıyı kapatmasının ardından kulislerde AK Parti'nin üç ayaklı yeni iletişim stratejisi konuşuluyor.

Ak Kongreler Öncesi 3 Ayaklı Strateji

Konuşulan iletişim stretejileri arasında partinin il, ilçe ve belde yönetimlerinde yer alan yöneticiler ve başkanlarının vatandaşla olan ilişkileri ve iletişimleri öncelikli kriter olarak değerlendirilecek. Bu değerlendirme sonuçlarına göre yapılacak kongrelerde adaylar masaya yatırılarak il, ilçe ve belde yönetimleri belirlenecek. Kulislerde konuşulan en dikkat çekici konu ise Ak Parti'nin önümüzde ki kongrelerde tek liste sistemi yerine adayların il, ilçe ve belde başkanlığı için yarışmaları da gündeme geldi. Eylül ve Ekim ayı gibi bir takvimin belirlenmesi beklenen partinin yerel kongrelerinde Başkan Erdoğan yeni vizyon değişimi için bazı tiyolar da vaerdi.

KONGRE SONBAHARDA

Belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla eylül veya ekim gibi büyük kongreye gidilmesi hedefleniyor.

Edinilen bilgilere göre, parti yönetiminde değişim de kongre öncesinde planlanmıyor.

Kongrelerde seçimde başarısız olan il yönetimlerinin değişmesi, kongrede de partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin değişeceği belirtildi.


Anahtar Kelimeler: Kongreler Öncesi Ayaklı Strateji

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.