Tarih: 17.09.2024 07:30
Ak Kocaeli

Ak Kocaeli'de Değişecek İlçe Başkanları Netleşti

İlki 19 Ekim'de Kartepe'de başlayacak ve son ilçenin kongresini 30 Kasım'da İzmit'te tamamlayacak olan Ak Kocaeli Teşkilatlarında ki kongrerlerde gözler değişecek ilçe başkanlarına çevrildi.

Bölgemizde ilk kongre 20 Ekim'de Darıca'da  Ak Partilileri bir araya getirirken 3 Kasım'da Dilovası, 9 Kasım'da Gebze ve 16 Kasım'da Çayırova kongrelerini gerçekleştirecek. Kongre takviminin belirlendiği dönemde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, "Kongre Takvimimizin resmileşmesiyle beraber kongrelerimizi yapmaya başlayacağız, teşkilat hafızamızı ve tecrübemizi kaybetmeden aramıza yeni arkadaşlarımızı da dahil ederek gücümüze güç katacağız. AK Parti siyaset anlayışında istişare kültürü ile yol almak şiarımızdır, her bir yol arkadaşımızın görevi ne olursa olsun Partimiz ve Ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğine eminim. Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını, teşkilatımıza güç katmasını temenni ediyorum. İlçe Kongrelerimizin ardından İl Kongremizi de yaparak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

DEĞİŞECEK İLÇELER BELLİ OLDU

Kocaeli genelinde değişim yaşanacak olan ilçe sayısının 5 olduğu artık kulislerden çıkarak aleni yüksek sesle konuşulmaya başlandı. 5 İlçe de değişecek olan Ak Partili başkanların kimler ve hangi ilçeler olduğu da belli oldu. 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.