Tarih: 20.02.2024 12:46 Güncelleme: 20.02.2024 13:19

Ak Darıca'nın Zirvesi, AK GAYRİMENKUL'E Misafir Oldu

Ak Gayrimenkul Yönetim Kurulu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ı kahvaltıda ağırladı.

Ak Darıca

Yerel seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam eden Darıca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyorlar.  Bu sabah gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Ak Gayrimenkul'e kahvaltıda konuk olan Bıyık ve Şakar'a Ak Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kara, eşi Gülden Kara ve kuruluşun müdürü Nurattin Başkıran evsahipliği yaptı. Yerel seçim çalışmaları üzerine sohbet gerçekleştiren taraflara Ak Parti'nin Darıca'da ki renkli isimleri İsa Baylan, Murat Açıkgöz, Kemal Kaval, Galip Alan, Çiğdem İpek, Birsen Şahin gibi isimlerde eşlik etti. Ayrıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ve Bilecikliler Derneği eski başkanı Yusuf Pehlivan'da birliktelikte yer aldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, evsahipliği ve ikramlarından dolayı Kara ailesine teşekkür ederken, Adem Kara ve Eşi Gülden Kara, Bıyık ve Şakar'a seçim çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Darıca' Zirvesi GAYRİMENKUL' Misafir

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.