Tarih: 15.10.2022 21:57
Ak Darıca Toplantısında Kur

Ak Darıca Toplantısında Kur'an-ı Kerim Okundu

Bartın'da meydana gelen patlama ve sonrasında 41 vatandaşın vefatı Darıca'yı da olumsuz etkiledi....

Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda 41 çalışanın vefat etmesi sonrasında bu akşam gerçekeleşen Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nın 54. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Sonrasında açılış konuşması için kürsüye gelen Darıca AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, "Bu akşam bu toplantıyı yapıp yapmamakta çok kararsız kaldık. Sizden ricam alkış yada tezahürat yapılmaması yönündedir. Bir an önce soru cevap kısmına geçmek adına uzun uzadıya kürsü konuşmalarından da kaçındık."dedi. Acay'ın ardından kürsüye gelen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz'da sadece kısa bir selamlama yaparak konuşmasını tamamladı.

BARTINLILAR DERNEĞİNDE TOPLANILDI

Bu arada meydana gelen patlama ve sonrasında ki üzücü vefat haberleri Darıca genelini de olumsuz etkiledi. Darıca'da bir çok muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi Bartınlılar Derneğine giderek gelişmeleri buradan takip ettiler.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.