Tarih: 12.09.2024 22:43
Ak Darıca Sırasını Savdı, Sıra Sarıdede

Ak Darıca Sırasını Savdı, Sıra Sarıdede'de

Ak Partili belde, ilçe ve il teşkilatlarında kongre takvimlerinin belirlenmesinin ardından bölgemizde ki ilçe başkanları basın mensupları ile bir araya geliyor.

Bugün ilk toplantıyı Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar gerçekleştirdi. 20 Ekim 2024 tarihinde yapılacak kongre öncesinde 1 yıllık görev süresini değerlendiren İlçe Başkanı Köksal Şakar, organ başkanları ve yönetimine bu süre içinde gösterdikleri performans içinde teşekkür etti. Şakar'ın basın toplantısının ardından gözler Çayırova'ya çevrildi. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı'nında kongre öncesinde basınla bir araya gelmek üzere bir planlama içinde olduğu öğrenildi. Çayırova Ak parti ilçe Başkanı Erhan Sarıdede'de düzenleyeceği basın toplantısında görev süresini değerlendirecek ve kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunurken basın mensuplarından yöneltilen soruları da cevaplayacak.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.