Tarih: 26.08.2024 15:22

Ak Darıca Başkanı Şakar: Asla İzin Vermeyeceğiz

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi.

Ak Darıca Başkanı Şakar: Asla İzin Vermeyeceğiz

Başkan Şakar sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımda, “Görülüyor ki, karanlık çevreler, partisinin televizyon kanalını ele geçiren ve FETÖ karşısında diz çöken, ahlaki değerlerden yoksun bir kişiyi tekrar harekete geçirmiş… Adı, kendi partisinde bile şaibe ve kirli paralarla anılan bu zat, milyonların desteğiyle seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaret dolu sözler sarf ederek, kendi düşük seviyesine uygun ifadeler kullanmış! İhanet ittifaklarının emir eri olan bu şahsın, efendilerine yaranmak adına yaptığı bu çirkin hakaretleri kendisine iade ediyoruz. Herkes bilsin ki; Tuncay Özkan ve benzerlerinin, devlet kurumlarına, milletimize ve Cumhurbaşkanımıza yönelik saldırılarına asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi…

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Başkanı Şakar: Vermeyeceğiz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.