Tarih: 29.11.2023 11:09

Ak Çayırova'nın Seçim Beyannameli Aday Adaylarından: İbrahim Sekmen

Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışmak üzere partisinden adaylık bekleyen İbrahim Sekmen Çayırova'yı 2040'a taşımak istediğini belirtti.

Ak Çayırova

Henüz aday adayı olmasına karşılık Çayırova'yı 2040 vizyonuna hazırlamak üzere tüm projelerini ve yapmak istediği hizmetleri bir kitapçıkta toplayan İbrahim Sekmen, yakın zamanda bu içerikleri bir basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağınıda ifade etti.

ÇAYIROVA'NIN İÇİNDEN BİRİYİM

Çayırova Ak parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkanlığı aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada kendisi hakkında "İlçe dışından biri" olarak algı oluşturan kişilere ve kulislerde bu söylemler ile kendisine yönelik yıpratma yapılmasının doğru olmadığını belirtmesine karşılık, halen bu söylemlerin sürdürüldüğünün de altını çizdi.  "Ben 40 yaşında bir bürokratım. Sadece bir kısa bir görevlendirme süresi boyunca Çayırova'dan ayrı kaldım. Ama Çayırova'Nın dışından biri olarak, ithal aday adayı olarak kamuoyuna lanse edilmem doğru ifadeler değil. Gerek siyasi hayatım gerekse iş hayatımın tamamına yakın süreci Çayırova'da geçti. Aslında bu söylemler içinde olanlarda bunun böyle olduğunu biliyor ama siyasetin malesef böyle bir yüzü de var."dedi.

ÇAYIROVA'YI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İSTİYORUM

Sosyal, bilimsel, kültürel ve fiziki açıdan Çayırova'nın çok daha ileri seviyede bir noktada olması gerektiğinin altını çizen İbrahim Sekmen, "2040 yılına ilçemize taşıyacak projelerim var. Bunların hepsini yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağım. Bu projeler uygulandığında, haya geçtiğinde gelecekte belediye başkanları elini kolup otursalar yinde eleştirilmezler. Ulaşımdan spora, kültürden sosyal hayata, fiziksel açıdan sağlığa birçok projelendirilmiş çalışmalarım var. Bunların ön hazırlığı dahi 4 yıla yakın bir zamanımı aldı. Bu vizyondaki bir Çayırovanın özlemi ile ilham alarak bunları ortaya çıkardım. Şimdi sıra uygulamak için önce partimden ardından ilçe halkından fırsat verilmesini talep ediyorum."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.