Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 28.09.2024 11:06 Güncelleme: 28.09.2024 13:58

Ak Çayırova'da Toplantı Başladı

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı bgun basın mensupları ile bir araya geldi.

Ak Çayırova


Toplantıya başkanlık eden İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin yanısıra Kadın Kolları başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz ve Tanıtım ve Medya Biriminden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Akbaş toplantıda yer aldı....

Konuşmanın açılış konuşmasını İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Akbaş yaptı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Akbaş'ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz söz aldı. 5 Eylül 2023 tarihinden itibaren teşkalatlanma yapısı hakkında bilgi aktarımında bulunan Akbaş, etkinmlik ve planlanmış hareketliliklerle ilgili de basın mensuplarına bilgi aktarımında bulundu. Üye çalışmaları, okullarda ki yapılanma, stand çalışmaları ve sosyal, spor aktiviteleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar 554 üye kazandırdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yavuz partili büyüklerine ve ekibine teşekkür etti.

Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez'inde bir konuşma yaptığı toplantıda, "Dünmez, Bugüne kadar 4 ayrı ilçe başkanı ile görev yaptım. Her kapıya Cumhurbaşkanımızın selamını götürdük. Görev yaptığım süreçte yerel ve  genel olmak üzere çok seçim süreci yaşadım. 6 Ekim'de bir yılını dolduran süreçte Gazze'de bir katliam yaşanıyor. Gazze'nin ve Filistin'in özgürlüğüne kavuşması en büyük gayemiz. Ben de bu uzun soluklu süreçte görev yaptığım tüm parti mensupbu yol arkadaşlarıma teşekkür ederim."dedi.

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmaya kendini tanıtarak başladı. Nazmi Özmen ilçe başkanlığı döneminde icra kurulunda göreve başladığını belirten Başkan Sarıdede, ilçe başkanı olarak devam ettiğini belirtti. Sarıdede, "1 yıl içinde teşkilatımızın yapılanmasını sağladık. Üye çalışmalarımızda 200 sayısını aştık. Her hafta vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tüm organlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Göreve başlar başlamaz 31 Mart seçimleri ile karşı karşıya kaldık. 13 aday adayımız oldu. Kırmadan dökmeden, tüm aday adaylarını ve vatandaşlarımızı kucaklayarak, çok şükür sorunsuz yönettik ve sonunda seçimi de kazandık. Partimizin sancağını dalgalandırmaya devam ediyoruz. Şimdi bir kongre sürecimiz var. Görev verilirse bu davaya omuz vermeyi sürdüreceğiz. Başka bir arkadaşımız görevlendirilirse de aynı ruh ve şevkle bu görevi sürdüreceğiz. Kongre sürecinde haberleri birinci kaynaktan almanızı sağlamak için bu basın toplantısını düzenledik. Teşekkür ederim."dedi. 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Toplantı Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.