Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 15.03.2023 19:15

Ak Çayırova'da Seçim Hareketliliği

Haftaya Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Nizamattin Günay'ın görevlendirilmesi ile start veren Ak Çayırova , dün il başkanlığına bir ziyarette bulundu. Sonrasında ise geniş kapsamlı bir teşkilat toplantısı düzenledi.

Ak Çayırova

Nizamattin Günay'ı SKM Başkanlığı görevine getiren Çayırova Ak parti İlçe başkanlığı'nda hareketli saatler devam ediyor. SKM Başkanının belirlenmesinin ardından SKM Yönetimini oluşturmak üzere isimleri belirleme çalışmalarını sürdüren Ak Parti'de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Başkanı Servet Günay ve Kocaeli Ak parti İl Başkan Yardımcısı Ekrem Karahan, İl başkanlığı görevine yakın zamanda atanan Şahin Talus'a hayırlı olasun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında Ak Çayırova Teşkilat Binası'nda  İlçe kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin, SKM Başkanlığı'nın, yönetim ve icra kurulu üyelerinin, meclis üyelerinin, Belediye Başkanı ve ilçe başkanının katılımıyla seçim öncesi bir değerlendirme toplantısı düzenledndi.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Seçim Hareketliliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.