Tarih: 24.11.2023 23:23

Ak Çayırova'da Aday Adayları Kenetlendi

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, pazar günü gerçekleşecek olan temayül öncesi Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan isimleri partililer ile buluşturdu.

Ak Çayırova

Çayırova İlçe Teşkilatında gerçekleşen aday adaylığı tanıtım toplantısına İlçe Başkanı Erhan Sarıdede’nin yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan; Abdullah Yağcı, Alim Baş, Burak Fidan, Ekrem Karahan, Fevzi Mahmut Çelik, İbrahim Sekmen, Kenan Tuzcu, Paşa Ali Elmalı, Savaş Özdemir, Servet Günay, Talip Tolga Berber, Yaşar Alkan ve Ziyaettin Akbaş katılım gösterdi.

TÜM ADAY ADAYLARINA AYNI MESAFEDEYİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan aday tanıtım toplantısında Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede açılış konuşması gerçekleştirdi. Sarıdede yaptığı konuşmada ilçemizde aday adayı sayısının fazla olması bizleri mutlu ediyor. Hedefimiz Çayırova’da AK belediyeciliğin devam etmesi. Çayırova ilçe teşkilatı olarak tüm aday adayı arkadaşlarımıza aynı mesafedeyiz, herkese başarılar diliyorum.” dedi.

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ BAŞARILAR DİLEDİ.

Erhan Sarıdede’nin konuşmasının ardından selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’de adayı olan tüm isimlere çıkmış oldukları yolda başarılar diledi. Başkan Çiftçi konuşmasının ardından salondan ayrılırken, Çayırova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan isimler alfabetik sıraya göre konuşmalarını gerçekleştirdi. 


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Adayları Kenetlendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.