Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 26.12.2022 22:34 Güncelleme: 26.12.2022 22:42

Ak Çayırova Seçime Hazır

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Birim Başkanı Vahit Terzi nezaretinde 9 mahalle başkanı ile toplantı gerçekleştirildi.

Ak Çayırova Seçime Hazır

Yaklaşan Genel Seçimler nedeniyle Çayırova Ak parti Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı sandıkların doğru yönetilmesi, sahip çıkılması, güvenli ve huzurlu bir oy süreci gerçekleşmesi adına bir toplantı düzenledi. Seçim İşleri Başkanı Vahit Terzi nezaretinde gerçekleşen toplantıya Ak parti'nin Çayırova'da ki 9 mahalle başkanı katıldı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Ak Parti Çayırova Seçim İşleri Başkanı Vahit Terzi, “ Mevcut 9 mahallemizde doludizgin seçime hazırız.2023 seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ve çalışmalarımızı bu ciddiyette yapmaktayız. 9 mahalle seçim işleri başkanlarımız ve komisyonlarımız ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birim başkanları toplantımızı yaptık.” dedi.  mSandıkların güvenliği adına hummalı ve özverili bir çalışma programı yürüteceklerini de sözlerine ekleyen Seçim İşleri Başkanı Terzi, " "Hep söylediğimiz gibi davaya sadakat, göreve liyakat, işi yapacak takat ve cesaret ilkesiyle AK Parti Çayırova olarak sandıklarda daha güçlüyüz, seçimlere şimdiden hazırız." ifadelerini kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: Çayırova Seçime Hazır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.