Tarih: 03.12.2023 20:25

Ahmet Kaygusuz Çayırova'da Aday Adayı Oldu

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'na bu akşam belgelerini teslim eden Ahmet Kaygusuz düzenlenen törenle, yoğun bir katılımla resmen Çayırova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Ahmet Kaygusuz Çayırova

Ahmet Kaygusuz'un Çayırova Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu için düzenlenen törene CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Eniş'in selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Ahmet Kaygusuz kürsüden yaptığı konuşmasında, "Aslında hepimiz buraya haksızlıklara karşı mücadele etmek için geldik. Çayırovamızda yaşayan vatandaşlarımızın 9 mahallede eksikliklerin tamamlanması ve eşit şartlarda yaşaması için toplandık. İşte bu eksikliklerin giderilmesi,, yurttaşlarımızın eşit hizmet alması için Çayırova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Bu yolda Allah yar Hızır yardımcımız olsun. Bana destek vermek üzere buraya geldiğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca Zile Çayır Köyü'nün yaklaşık 3 bin seçmen tabanının başka partilere gitmemesi yönünde mücadele edeceğim. Tekrar ilçe başkanıma, kadın kolları başkanıma, gençlik kolları başkanıma, meclis üyelerimize, kurultay delegelerimize ve  katılım sağlayan tüm partililerime sonsuz teşekkür ederim."dedi.


Ahmet Kaygusuz Kimdir?
1967 yılında Tokat Zile'de doğdu.28 yıl Maliye Bakanlığı bünyesinde birçok birimde görev yaptı. Emekli olmasının ardından 4 yıl şirket yöneticiliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.

 


Anahtar Kelimeler: Ahmet Kaygusuz Çayırova' Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.