Tarih: 12.03.2023 17:35 Güncelleme: 12.03.2023 17:37

Ağır Yaralıyız!

BAL 14’te şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gebzespor takipçilerinden Altınova Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu Kaynak: Gebzespor ağır yara aldı

Ağır Yaralıyız!

Bölgesel Amatör Lig - BAL 14’te şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gebzespor takipçilerinden Altınova Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını Ali Şentürk’ün 30’ncu dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlayan Gebzespor maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollere engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup oldu. Gebzespor bu yenilgiye karşın 42 puanla zirvedeki yerini korudu ancak takipçilerinden gerek Altınova Belediyespor gerekse İnegöl Kafkas Gençlikspor ile arasındaki puan farkı bire indi. Menekşeler önümüzdeki hafta evinde Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor'u ağırlayacak.

TAYFUN EVİNDE FARKLI YENİLDİ

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Gebze Tayfunspor ise evinde İstanbul temsilcisi Feriköyspor’a 5-2 mağlup oldu. Tayfunspor 1-0 öne geçtiği, ilk yarısı 1-1 berabere biten maçın ikinci yarısında dağıldı ve haftayı puansız tamamladı.          

 


Anahtar Kelimeler: Yaralıyız!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.