Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 29.01.2024 22:55

Afyonlular Genel Kurul Yaptı

DARICA GEBZE AFYONLULAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI. GENEL KURUL BAŞKAN CAFER ÜSTÜ'YE GÖREVE DEVAM DEDİ.

Afyonlular Genel Kurul Yaptı

Darıca Gebze Afyonlular Derneğimizin 15.Genel Kurulu derneğin Darıca'da bulunan merkezinde yapıldı. Kongreye  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  AK Parti İlçe Başkanı Kösal Şakar ve Yönetimi, Darıca CHP  Belediyesi Başkan Adayı Saide Arslan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Yönetimi,  Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Fatma Kurtuluş, YRP İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetimi, Madef Federasyon Başkanı Ömür Gülseven ve Yönetimi, Dadef Federasyon Başkanı Mesut Koca ve Yönetimi, Kocaeli Büyük Şehir Belediyemiz Sivil Toplum Kuruluşları Sorumlusu  Başkanı Celaletin Yaylak,  Darıca Mahalle Muhtarları ve Muhtar Adayları, Dernek Başkanları, Üyeleri kongreye katılım sağlayan davetlilerdi.  

Darıca Gebze Afyonlular Derneği 15. Genel Kurulunda üyelerin takdiri ile yeniden Başkanlık görevine  seçilen Cafer Üstü yaptığı kısa selamlama konuşamasında,  Darıca Gebze Afyonlular Derneğimizin 15.Genel Kurulunda  bizleri yalnız bırakmayam değerli öisafirlerimize teşekkür ediyorum. Dernekler,  memleketlerinin gelenek ve göreneklerini yaşatan, yardıma muhtaç kişilere yardım eden bir sivil toplum kuruluşudur. Bizlerde hemşerilerimize her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz"  dedi. Başkan Cafer Üstü Kongremizin Hayırlı Uğurlu olması dileklerimle tekrar bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma minnettarım." Bizler Birlikte Güçlüyüz"


Anahtar Kelimeler: Afyonlular Genel Kurul Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.