Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 08.10.2022 23:01

Afuk Acay Sessiz Kalmadı

Darıca CHP İlçe Başkanı dün Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay için yaptığıyazılı basın açıklmasına Acay twitter hesabından cevap verdi.

Afuk Acay Sessiz Kalmadı

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay twitter hesabından yaptığı açıklamadai "Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi; “Edepli Edebinden susar,edepsiz de ben susturdum zanneder.”Tarihi kökleri İslam ve bu milletin maneviyatı ile mücadele ile geçmiş CHP zihniyeti; Sizin fitnelerinize,provakasyonlarınıza toplumun arasına nifak sokmanıza asla müsaade etmeyeceğiz.AK Parti kadroları olarak mücadelemiz bu milletin daha müreffeh ve huzur içinde yaşayacağı bir toplum inşa etmektir. Ayrıca ortaya atmış olduğunuz iddialar ile ilgili varsa elinizde bilgi yada belge Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir,Konuyu yargıya taşıyabilirsiniz.Şayet İSPAT edemezseniz oturmuş olduğunuz koltuğun size bol geldiğini İSPAT etmiş olursunuz." ifadelerini paylaştı


Anahtar Kelimeler: Sessiz Kalmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.