ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 08.10.2024 12:09

Adnan Ayvaz'ın Uçağında Yolcu Kalp Krizi Geçirdi

Gaziantepspor-Çayırova Belediyespor Basketbol karşılaşmasını takip etmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla bu kente hareket eden Adnan Ayvaz'ın intikali esnasında havada stres dolu anlar yaşandı.

Adnan Ayvaz

Türkiye Basketbol Ligi 5.haftasında Gazinatep deplasmanında galibiyet arayacak olan Çayırova Belediyespor'un bu önemli maçını takip etmek üzere bu kente giden Adnan Ayvaz binlerce fit yükseklikte stres dolu dakikakalar yaşadı.  Çayırova Belediyespor kafilesinin yer almadığı uçakta Adnan Ayvaz yaşanan olayı şöyle anlattı. “Sabiha Gökçen'den Gaziantep'e hareket eden uçak, kalkışından 40 dakika sonra hosteslerin anoınsu duyuldu. Uçakta doktor olup olmadığı yönünde yapılan anonsun ardından kabin personeli bir yolcunun kalp krizi geçirdiğini belirtti. 1 saat 10 dakika süren Sabiha Gökçen Havaalanı-Gaziantep uçuşunun tamamalanmasına 25 dakika kala uçakta bulunan yolcular, sağlık sorunu yaşayan yolcu ile ilgili endişe dolu anlar yaşadı. Uçak Gaziantep'e indiğinde havaalanında doktorlar ve ambulans bekliyordu. Önce kabinde yapılan müdahalenin ardından yolcu ambulansa hastaneye sevk edildi. Bu esnada yolcular hasta kabinden ambulansa alınana dek kabin koltuklarında oturarak sevkin hızlı ve sağlıklı yapılmasına yardımcı oldular.”dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.