Tarih: 03.12.2022 01:06

Adem Kara : Toplumda Var Olacakları İmkanlar Sunulmalıdır

Ak Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Adem Kara 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kara Mesajında şu ifadelere yer verdi.

Adem Kara : Toplumda Var Olacakları İmkanlar Sunulmalıdır

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına ve toplumsal farkındalığın artmasına vesile oldu“Engelli kardeşlerimiz, spor, sanat, edebiyat, siyaset, iş dünyası gibi hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarı, azim ve kararlılıklarıyla hepimize örnek olmaktadır. Bize düşen ise engelli insanlarımızın hayallerini gerçekleştirebilecekleri, eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkânları sunmaktır. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, sorunlarının çözümünde destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerime yürekten sevgilerimi iletiyor, her birini muhabbetle selamlıyorum.

 

Adem KARA

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.