ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 11.09.2024 20:45

Acılar arasında hasret sona eriyor!

Çayırova Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonunda ikinci kez mücadele etmek üzere cumartesi günü saat 14.00'da kendi salonunda taraftarıyla hasret giderecek.

Acılar arasında hasret sona eriyor!

Çayırova Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonunda ikinci kez mücadele etmek üzere cumartesi günü saat 14.00'da kendi salonunda taraftarıyla hasret giderecek.
Geçen sezon yükseldiği Türkiye Basketbol Ligi sezonunda play off oynama başarısı gösteren Çayırova Belediyespor yeni sezon için artık saat saymaya başladı. Temsilcimizde oyuncu kadrosu ve teknik ekip cumartesi günü oynanacak ilk resmi lig müsabakası için son rötuşları yaparken ÇESK Yönetimi de salonda tespit ettiği eksiklikleri gideriyor.

İLKAN KARAMAN ÜZÜNTÜSÜ İLE HAZIRLANIYOR
Temsilcimiz yeni sezonun ilk maçında konuk edeceği Anadolu Efes Gelişim Ankaspor karşısında lige galibiyetle başlamak hedefinde. Sezon öncesi hazırlıklar çerçevesinde kendi 4 maç oynayan Çayırova Belediyespor bu maçlardan ikisini kazandı, ikisini kaybetti. Kaybedilen maçların Çayırova Spor Salonu'nda olması taraftar açısında sevinç yaşanmamasına neden olsa da bu sevinci ilk resmi maçında oyucularımız, taraftara yaşatasar start vermek istiyorlar. Bu arada geçen sezon kadrosunda yer alan ve başarılı maçlara imza atan İlkan Karaman'ın vefatı kulüpte adeta bir yas havası estirmeye devam etse de takım Koç Engin Gençoğlu nezaretinde çalışmaya devam ediyor.

MÜZİK AÇILMAYACAK, SİYAH PANKARTLA ÇIKILACAK

İlkan Karaman'ın vefatının ardından Çayırova Belediyespor'da ilk aç için bazı uygulamalr planlıyor. Salonda müzik yayını yapılmaması ve İlkan Karaman'a adfen hazırlanmış pankartla parkeye çıkılacağı öğrenildi. Ayrıca maç öncesi saygı duruşu ile oyuncumuz İlkan Karaman anılmaya devam edilecek.

LİGDE STATÜ DEĞİŞTİ
Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonunda statü açısından bazı uygulamalar değişti. 18 takımlı ligde ilk sırayı alan takım önceki sezonda olduğu gibi direk Basketbol Süper Ligi'ne yükselirken yine ligin son sırasında ki 2 takım Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne düşecek. Ligi 2.sırada bitiren takım direk play off grubuna kalma hakkı elde ederken bu takımla birlikte play offta mücadele edecek takımlar play in sistemi ile belirlenecek.


Anahtar Kelimeler: Acılar arasında hasret eriyor!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.