Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 19.12.2023 16:18 Güncelleme: 19.12.2023 16:19

Acay Neden Aday Oldu?

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Acay, Adnan Ayvaz'a aday adaylığı sürecini değerlendirdi.

Acay Neden Aday Oldu?


Adnan Ayvaz'ı haber merkezi ofisinde ziyaret eden Ufuk Acay, aday adalığı sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Aday Adayı Acay, "Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben partimizin aday adayları arasında rakipsel bir konumu kabul etmiyorum. Bu bir siyasi süreçtir. Yıllarca partimin ilçe başkanlığı dahil birçok kademesinde görev yaptım. Şimdi de yine partimin farklı bir konumunda görev için girişimde bulundum. Bu hiçbir zaman mevcut belediye başkanımıza karşı rakip olma durumu değildir. Şayet parti genel merkezimiz bir değişim yapma tasarrufunda bulunursa ben değişim sonrasında göreve talip olurum anlamından başka birşey değildir." dedi.

KİM ADAY OLURSA OLSUNESAS OLAN PARTİMİZDİR, DARICADIR
Acay sözlerine şöyle devam etti. "Mevcut aday adayı arkadaşlarımla beraber birimiz aday olarak açıklanacak. Şayet partimiz Muzaffer Bıyık ismini açıklarsa kendisi benim kardeşimdir. Onun belediye başkanı seçilmesi adına üstüme düşeni en üst performansta yaparım. Ben aday adayı başvurusu yapma kararımı alırken, gençliğime, enerjime, eğitimime ve partime olan emeğime güvenerek yola çıktım. Bu yola çıkan diğer arkadaşlarımda değerlidir, kıymetlidir ve belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacak donanımdadırlar. Burada kişisel düşünmek yerine Darıca ve partimizin geleceğini düşünmek esas alınmalıdır."dedi.

6 SEÇİM GEÇİRDİM
Ak parti Darıca İlçe Başkanı olarak 6 seçim süreci yaşadığınıda sözlerine ekleyen Belediye Başkan Aday Adayı Acay, "Partimizin gerek yerel gerekse genel seçimlerde en üst seviyede oy oranı alması adına gecemizi gündüzümüze katarak çalıştım. Ailemizden, kendi hayatlarımızdan verdik. Bu süreç içinde pandemi dönemleri yaşadık. Kendimizi unutup halkımızın sağlığını, durumunu ön plana koyduk. Önümüzde ki yerel seçimlerde adayımız ben olurum veya diğer kardeşlerim olur. Bunun önemi yok. Bişr önceki seçimden daha fazla oy almak adına gayretimiz, hedefimiz devam edecektir."dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Neden ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.