Tarih: 01.11.2022 18:34

Emirhan BULUT DÜNYA GENÇLER TURNUVASINDA.

BNP Paribas Davis Cup Juniors-Billie Jean King Cup Juniors Finalleri Açılış Seremonisi Aspendos Antalya da Gerçekleşti.

 Emirhan BULUT DÜNYA GENÇLER TURNUVASINDA.

1-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya Megasaray Tenis Akademisi kortlarında düzenlenecek olan dünya gençler şampiyonası BNP Paribas Davis Cup Junios Billie Jean King Cup Juniors Finallerinin basın toplantısı Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde spor turizmini güçlendirmek ve ülkemizin uluslararası düzeyde tanıtımın yapılması amacıyla Aspendos Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşti.

 

      Açılış töreni 23 ülkenin sporcuları ve kaptanlarına Aspendos’un tanıtılması ile başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı İnanç Özçakmak, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü Candemir Zoroğlu, ITF Gençler ve Senyörler Yöneticisi Matt Byford ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’in konuşmalarıyla turnuvanın açılışı yapıldı. Konuşmalar sonrasında Türk TENİS Milli takımımızın sporcuları Emirhan BULUT, Atakan Karahan, Kerem Yılmaz, Duru Söke, Zeynep Erbakan, Deniz Dilek, Çek sporcu Tereza Valentova ve Alman sporcu Sonja Zhiyenbayeva mini kortta gösteri maçı yaptı.                 

      Halil BULUT ; Emirhan’ın Milli takıma seçilmesi ve Dünya gençler Turnuvasında ülkemizi temsil etmesinden gururlandık. Başarısının tesadüf olmadığını gösterdi. Yetkililerin Emirhan’a sahip çıkmaları , destek vermeleri durumunda daha büyük başarılara imza atacağından eminiz. dedi


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.