Tarih: 26.12.2023 17:03 Güncelleme: 26.12.2023 17:13

2019'dan Kimler Kaldı, Kimler Gitti?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Bünyamin Çiftçi, 27 Ocak'ta projelerini tanıtmıştı.

2019

Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak proje tanıtım sunumunu yapan Bünyamin Çiftçi, program sonunda Kocaeli ve Çayırova'da Ak parti'nin en önemlki isimleri ile günün anısına fotoğraf çektirmişti. Bu fotoğrafta yer alan isimlerden kimler kaldı, kimler gitti?

Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler: Bünyamin Çiftçi'nin 31 Mart 2019 yılında belediye başkanı seçilmesinin ardından 4 ay daha bu görevini yürüttü. Güler 4 Eylül 2019 tarihinde istifasını vererek görevden ayrıldı. Sadece görevinden değil siyasetten de uzaklaştı.

Çayırova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez: Bu görevini o tarihten itibaren hala sürdürüyor. Kadın Kolları Başkanlığının yanısıra Başkan Çiftçi'nin meclis üyeliği listesinden de Çayırova Belediye Meclis koltuklarında yer edindi. Dönmez ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarakta dönemini tamamlama sürecinde.

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan: Karahan ilçe başkanlığı görevi sonrası Kocaeli Ak Parti İl Yönetiminde yer buldu. İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için bu görevinden istifa etti. Karahan halen partisinden belediye başkanlığı için adaylık bekleme sürecinde.

Kocae Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu: Karaosmanoğlu bu görevini 31 Mart 2019 seçimleri sonrasında devretti. Bu süreye kadar aynı zamanda Türk Dünyası belediyeler Birliği başkanlığı görevini de yürüttü.Şu anda Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi görevinde.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın: 31 Mart 2019 seçimlerini kazanarak Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Halen bu görevinin başında.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy: 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Mayıs ayına kadar bu görevini sürdürdü.  Yerel Seçimlerde İzmit ilçesinin kaybedilmesi gerekçe gösterilmesi üzerine baskılar sonrasında 2 Mayıs 2019 yılında istifa etti.


Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek: Son genel seçimlerde 7. sıradan milletvekili aday adayı oldu. Ak Parti 6 isim çıkarınca Zeybek önce TBMM'de yer bulamadı.  Nisan ayında yapılan Ak Parti Genel Merkez Kongresin MKYK listesine giremeyen Zeybek parti yönetiminden de uzak kaldı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası görevini ve koltuğunu Bünyamin Çiftçi'ye devretti.
 


Anahtar Kelimeler: ' Kimler Kaldı Kimler Gitti?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.