ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 07.05.2023 00:11 Güncelleme: 07.05.2023 10:02

1.Lig kapısını araladık

Türkiye Basketbol 1.Lig'ine yükselme hedefi ile çeyrek finalde serinin ilk maçına çıkan Çayırova Belediyespor, Çorlu Belediyespor'u mağlup etti. 70-59

1.Lig kapısını araladık

Çayırova Spor Salonu'nda oynanan çeyrek final serisinin ilk maçında rakibi Çorlu Belediyespor ile karşılaşan ÇESK, dengesiz bir karşılaşma ortaya koysa da kazanmayı bildi. Sebahattin, Kadir Çipa ve Serhat Uğur'un bireysel performans ve sayıları ile rakibini deviren Çayırova Belediyespor gözünü Tekirdağ'da oynanacak rövanş maçına çevirdi. Temsilcimiz bu maçı da kazandığı takdirde yarı finale kalarak bir üst lige bir adım daha yaklaşmış olacak. Bu sezon en renkli tribün görüntülerinin yer aldığı Çayırova Spor Salonu'nda ki sporseverler temsilcimize verdiği destekle büyük katkı sağladılar. Maçı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu, Sadettin Arıkboğa'da takip ederken Çorlu'dan da çok sayıda sporsever tribündeki yerini aldı.

SAYI ÜRETMEKTE ZORLANDILAR
Her iki takımda savunmalarına ağırlık vereme yoluna gidince skorboarda yansıyan skorda da kısırlık görüldü. Sahada yer alan  oyuncular müthiş bir mücadele örneği gösterselerde skor üretmekte bu denli başarılı olamadılar. Özellikle skor açısından en önemli silahlarımız olan Kutay maça konsantre olmakta zorlanınca skor açısından devreye giren oyuncularımız Sebahattin, Serhat ve Kadir Çipa oldu. Takımın yıldızı Can Altıntığ başına aldığı darbe sonrası maç konsantresini ürettiği 15 sayıyla kaybetesede temsilcimizin  ve maçın en skorer oyuncusu oldu.

 

 


Anahtar Kelimeler: . kapısını araladık

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.