DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 26.08.2023 21:08 Güncelleme: 26.08.2023 21:24

Yüksel Aktepe Her Dönemin İsmi Oldu

MHP Darıca camiasının tanınan ismi Yüksel Aktepe bugün gerçekleşen kongrede Başkan Yıldırım'ın asil listesinde yer alarak farklı bir özelliğe imza atmış oldu.

Yüksel Aktepe Her Dönemin İsmi Oldu

Darıca MHP İlçe Teşkilatı'nda Adem Emre Aygün ve Yücel Bektaş'ın yönetim kurulunda yer alan Yüksel Aktepe, Mustafa Yıldırım'ın atandığı listede de yer alırken son olarak bugün gerçekleşen 6. Olağan kongrede de güvenoyu alan Mustafa Yıldırım'ınm asil lkistesinde yer edindi. Yüksel Aktepe MHP'nin değişen başkanları, sayısız kongreleri ve değişen yönetim kurulu üyelerine karşlılık adeta değişmeyen isim olarak yeni dönemde de yer alarak farklı bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz dönem MHP Darıca İlçe Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yüksel Aktepe'nin Mustafa Yıldırım'ın yeni dönemde oluşturduğu yönetim kurulu listesinde yer buldu… Yüksel Aktepe bilindiği üzere MHP'nin efsane lideri rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş ile bir araya gelen ve çay sohbeti yapan isim olarakta siyaset dünyasında farklı bir özellik taşıyor.


Anahtar Kelimeler: Yüksel Aktepe Dönemin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.