Spor

Spor Haberleri
Tarih: 05.03.2024 11:10

Yine Nefes Kesecekler

Süper Amatör Lig B Grubu normal sezonda iki kez Çayırovaspor'a karşı üstünlük kuran Darıca Türkelispor bu kez Nene Hatun Stadı'nda komşusunuı ağırlayacak.

Yine Nefes Kesecekler

B Grubu'nu zirvede tamamlayan iki temsilcimiz bu sezon 3.kez karşı karşıya geliyorlar. Darıca Türkelispor'a karşı bu sezon galibiyet alamayan Çayırovaspor'da hedef hem rövaş almak hem de play off hattında zirveye tırmanmak. Diğer temsilcimiz Darıca Türkelispor'da işki kez yendiği rakibi karşısında hat-trick yapmak istiyor. Karşılaşmanın başlama saati 19.00 olarak belirlendi. Play ogg grubu lideri bir diğer temsilcimiz Beylikbağıspor'da yarın saat 19.15'tekendi adını taşıyan stadında Karamürselspor'u konuk edecek. Sahasında kaybetmek istemeyen Beylikbağıspor, liderliğini de sürdürmek istiyor.  Play off hattının son maçı ise Bağdatspor ile Körfez Gençlikspor arasında oynanacak  Karşılaşma saat 19.00'da Avni Kalkavan Stadı'nda start alacak


Anahtar Kelimeler: Nefes Kesecekler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.