Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 04.02.2024 12:32

TUZCU'NUN YERİ DEĞİŞMİYOR

Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde mesai harcadığı ÇESK'in maçlarını aday adaylığı döneminde de salonda takip eden Kenan Tuzcu dün yine Esenler Erok maçı için tribündeydi.

TUZCU

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı olarak spor müdürlüğünü bünyesinde tutan ve Çayırova Belediyespor BASKET takımının başarısında çok önemli imza ve emeği olan Kenan Tuzcu, en yoğun aday adaylığı sürecinde dahi ÇESK'in maçlarını takip etmekten geri kalmamıştı. Cumartesi günü Ak Parti Kocaeli ilçelerinde adaylarını açıklarken Kenan Tuzcu aday isimleri arasında yer alamadı ancak Çayırova Belediyespor'un aynı gün İstanbul Esenler Erokspor ile oynadığı maça gitmekten de geri kalmadı. Şartlar ne olursa olasun Çayırova Spor Salonu'nda tribündeki yeri değişmeyen Kenan Tuzcu kazanılan galibiyetle de takımın coşkusuna ortak oldu. Kenan Tuzcu bu maça sadece kendisi değil kızı ve eşini de getirdi.

 


Anahtar Kelimeler: TUZCU' DEĞİŞMİYOR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.