Tarih: 17.04.2024 17:30

Seçim siyaseti değil huzur siyaseti yapıyoruz

Yoğun bir yerel seçim sürecini geride bırakan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, yeni dönem üzerine açıklamalarda bulundu.

Seçim siyaseti değil huzur siyaseti yapıyoruz

Siyaseti sadece seçim süreçlerinde yoğunlaştırmanın ne vatandaşa, ne de partiye faydası olmadığının altını çizen CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, " İlçemizin sorunlarını, bu sorunların çözümlerinde başta belediye yönetimi olmak üzere tüm idari yetkililerin harekete geçmesi noktasında takipçisi olacağız. Gerek Çayırova gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemlerini takip edeceğiz Burada hem kendi meclis üyelerimizin performanslarını takip edeceğiz hem de gerçek sorunlardan oluşan bir gündemle meclisin yürürlülüğünü yerinde göreceğiz." dedi.

BARAN AYDIN'I İLK MECLİSTE YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen CHP'nin önemli ismi Baran Aydın'ı ilk büyükşehir oturumunda yalnız bırakmayacaklarını belirten Başkan Eniş, "Kocaeli'de, ilk meclis oturumunda Baran Aydın arkadaşımızı yalnız bırakmayacağız. Kendisine destek vereceğiz. Aydın açısından önemli bir 5 yıllık süreç kendisini bekliyor. Parti olarak Aydın ve diğer meclis üyelerimizin yanında olacağız."dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

"Gerek parti içi dengeler açısından gerekse ilçe menfaatlerin sağlanması açısından görev yaptığım süreç boyunca önemli tespitler yaptım." diyen Başkan Eniş, "Kişisel olan hiçbir unsurun yanında olamayız. Parti ve ilçe olarak yaşanılan sorunlara eğileceğiz. Partimizde ve ilçemizde tüm sorunların giderilmesi, başta huzurun hükmettiği bir işleyişle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kişisel niyetler, kişisel menfaatler üzerine yapılan tüm oyun ve planları da bozacağız. Bizi ilgilendiren partimizin başarısı ve ilçe halkımızın mutluluğudur."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.