Tarih: 12.03.2024 14:29 Güncelleme: 12.03.2024 14:30

Salih Işık İçin Olmak Yada Olmamak Süreci

Mimarlar Odası Gebze Şubesinde başarılı bir başkanlık süreci yaşayan ardından siyaset sahnesinde basamakları aynı başarıyla çıkan Salih Işık için yerel seçim süreci dönüm noktasına dönüştü.

Salih Işık İçin Olmak Yada Olmamak Süreci

Bölgemiz siyasetinin başarılı ismi Salih Işık, mimarlık mesleğinde ki başarılı projelerinin ardından siyasette de önemli bir isim olarak adını yazdırdı. Bir dönem Gebze Belediye Meclis üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve partisine oy veren kitleyi temsil eden Salih Işık yüzünü Çayırova'ya çevirdi ve Meclis Üyesi görevine bu dönem Çayırova'da devam etti. Ancak bu başarılı siyaset güzergahı yerel seçim sürecinde sekteye uğradı.Önümüzde ki dönemde Çayırova Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyesi olarak görev yapma planları yapan Salih Işık başvurusunu CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'na yaparak kolları sıvadı. Büyük destek verdiği Muharrem Gökçe'nin belediye meclis üyesi listesinde kontenjanda yer alan Salih Işık'ın siyaset hayatı CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe'nin seçimi kazanmasına bağlı bir konuma geldi.
31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim sonrasında Muharrem Gökçe, Çayırova Belediye Başkanı olarak hedefine ulaşamazsa Salih Işık için siyaset sahnesinin perdeleri kapanacak. 10 yıldır iki farklı ilçede meclis üyesi olarak görev yapan Salih Işık için yerel seçim süreci adeta olmak yada olmamak sürecine dönüştü.

 


Anahtar Kelimeler: Salih Olmak Olmamak Süreci

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.