Spor

Spor Haberleri
Tarih: 18.06.2022 00:06

Muhteşem Geri Dönüş

Çayırova Belediyespor şampiyonluk maçında 11 sayı geri düşmesinin ardından salona gelen Belediye Başkanı Çiftçi'nin uğuru ve motvasyonu ile 2.yarıda önce farkı eritti sonrada şampiyonluğua uzandı.

Muhteşem Geri Dönüş

Çarşamba günü 2.Lig'e çıkmayı garantileyen Çayırova Belediyespor'un bu başarısı ile yetinmeyen diğer grubun lideri Tekirdağ temsilcisi ile oynanacak şampiyonluk kupasını da kazanmak istediklerini sosyal medya sayfasından paylaşan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Balıkesir Kurtederli Spor Salonu'na Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ile birlikte gelen Başkan Çiftçi karşılaşmanın ancak ikinci yarısına doğru protokol tribününde yerini aldı. İlk yarı soyunma odasına 11 sayı geride giren temsilcimiz Başkan Çiftçi'nin de alkışlarla verdiği destek, taraftarımızın katkısı, oyuncularımızın mücadelesi, teknik kadronun nokta atışı hamleleri ile muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve karşılaşmadan 63-76'lık skorla ayrılmayı bildi. Taraftarlar Belediye Başkanı Çiftçi'ye büyük tezahüratlarda bulundu.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Muhteşem Dönüş

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.