Tarih: 28.08.2023 22:07

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Okullarda cep telefonu kullanımını engellemek için önlemler alacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Okullarda cep telefonu kullanımını engellemek için önlemler alacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin 2023-2024 eğitim- öğretim yılında 'önlük' giyeceği tartışmalarıyla ilgili, "Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğunun talebi doğrultusunda böyle bir uygulama başlatıyoruz. Bu konuda bir zorunluluk yok, teşvik ediyoruz" dedi.Bakan Tekin, 2023- 2024 eğitim- öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirmek üzere bakanlık yöneticileri ve 81 ilin milli eğitim müdürleriyle Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir araya geldi. Yeni eğitim dönemine olabildiğince sorunsuz gidebilmek için tüm yöneticilerle istişare etmek amacıyla bir araya gelindiğini belirten Bakan Tekin, "Çok çalışmak belki her şeyi çözmeyebilir ama çok çalışmak bir arzuyu, bir isteği ortaya koyar. Yorulmayı, yorgun hissetmeyi bilmeyeceğiz. Amatör bir ruhla profesyonelce hareket edeceğiz" dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.