SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 05.10.2023 08:27 Güncelleme: 05.10.2023 12:01

Metin Uzunburun Ak Darıca Listesi'nde

Bir dönem Darıca siyasetinde çalışkanlığı ile ön plana çıkan Metin Uzunburun, Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulu listesinde yer buldu.

Metin Uzunburun Ak Darıca Listesi

Siyasete dahil olduğu andan itibaren gece gündüz yağmur çamur demeden koşturan , ev ve işyeri ziyaretleri yapan Metin Uzunburun gösterdiği performans ile herkesin taktirini toplamış il ve bölge genelinde yayın yapan gazetelere haber konusu olmuştu. Uzunburun dün akşam saatlerinde açıklanan Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın yeni dönem yönetim kurulu listesinde yer alarak siyaset camiasında yine adından bahsettirdi.  Toplumla iyi ilişkiler içinde olmayı başarma becerisine sahip olan Metin Uzunburun'un Ak parti Yönetim Kurulu listesinde yer edinmesini hem Şakar'ın başarısı olarak değerlendirildi hemde parti adına önemli bir kazanç olarak nitelendirildi. Metin Uzunburun Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi olarakta görev yapmıştı.

 


Anahtar Kelimeler: Metin Uzunburun Darıca Listesi'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.