ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 02.05.2024 00:53

İşte Maçın Özeti

Maçın bitimine 5 dakikaya yakın bir süre varken Gaziantep Basket'in oyuncusu Rolands Freimanis'in bitkin görüntüsü için TRT Spor Spikeri, "İşte maçın özeti" yorumunu yaptı.

İşte Maçın Özeti

Maçın bitişine 4 dakika 26 saniye kala Phill Green, Koray Avcı'nın topunu çalıp potaya yöneldiğinde bir adım arkasında blok yapmaya hazırlanan Rolands Freimanis amacına ulaşamadığı gibi, Green'in sayısı sonrası elektronik reklam tabelalarına gidip kendini yere bıraktı. Artık direnci kalmayan Rolands Freimanis, henüz maçın bitmesine 5 dakikaya yakın süre olmasına karşılık tempolu maça fiziksel olarak ayak uydurmaya devam edemeyeceğinin görüntüsünü yansıttı. Rolands Freimanis bir an için nefes alıp, dinlenmeye çalışırken bu kez maçın yıldızlarından Diante Watkins, ok gibi fırladığı sahasından bir anda Gaziantep Basket'in potasında bitince maçın sonucuda yapılan tahminleri yanıltmadı


Anahtar Kelimeler: Maçın Özeti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.