Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 22.01.2023 22:57 Güncelleme: 23.01.2023 10:29

Işık Her Kesime Mesaj Gönderdi

Darıca Ardahanlılar Derneği'nde bu yapılan olağan kongre sonrasında yeni dönemde de başkanlık görevini yürütmek üzere güven oyu alan Işık', ilk açıklamasında her kesime mesaj gönderdi.

Işık Her Kesime Mesaj Gönderdi

Darıca Ardahanlılar Derneği yeni dönem Yönetim Kurulu başkanı Bülent ışık açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

 

, " Demokrasinin, cumhuriyetin temel taşıdır seçimler.Bazı siyasi partiler, bazı sivil toplum kuruluşları bazı dernekler seçimden kaçarken, seçim yapmazken, seçim günü gelmesine rağmen seçim zamanlarını geçirirken biz seçimimizi yaptık. İlk önce demokrasiye inanmamız lazım. Seçim yapmazsanız demokrasiden bahsedemezsiniz. Tabi yoğun bir katılım oldu. Ben herşeyden önce, bugün pazar, çoluk çocuğundan zaman ayıranlara, işini gücünü bırakıp buraya gelenlere bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. Daha önce başkanlık ve yöneticilik yapmış tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Buranın gerçek mimarı onlar. İnşallah daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. O yüzden yönetim kurulunu biraz geniş tuttuk. Şova dönük değil hizmete yönelik işler yapacağız. 27 yöneticisi olan tek derneğiz. İyi ve güzel geçen kazasız, belasız, tartışmasız bir seçim yaşadık. Tekrar herkese çok teşekküğr ediyorum.

 


Anahtar Kelimeler: Kesime Mesaj Gönderdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.