ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 23.05.2023 00:16

İmparaTIRT Gitti NORMALE DÖNDÜK

İstanbul Efendileri ile Halkalı'da karşolaşan Çayırova Belediyespor takımının başında teknik adam olarak görev yapan Enes Akdilek tam not aldı.

İmparaTIRT Gitti NORMALE DÖNDÜK

Sahaya çıkardığı beş, oyun içi hamleler, oyuncuların yerinde ve zamanında kullanılmasıi görev alanlarının planlanması adına büyük işlere imza atan Teknik Adam Enes Akdilek, güçlü rakibini hemde kendi sahasında adeta parekey serdi.  Enes Akdilek'in takımın başına geçmesinden önce 10 sayı barajını aşamayan tribünlerden büyük tepki alan Kutay Akpulat son karşılaşmada 26 sayı üreterek maçın en skorer  oyuncusu oldu. Daha önce 3'lük atışlarda başarısız bir grafik çizen oyuncularımız bu karşılaşmada Serhat, Mert, Kutay ve Çağatay ile 18 sayı üretti. Serbest atışlarda ki grafiğimiz sezon boyunca en yüksek istatiğe ulaştı. Savunmada  Kadir Çipa, Çağatay, Kutay, Ermat ve Sebo yüksek performansla inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Enes Akdilek gerek oyuncularıyla gerekse hakemle olan diyalog ve ilişkisinde kontrollü bir tavır sergileyerek oyunu germek erine hem oyuncularını sakin tuttu hem de rakibin hırs yapısına bürünmesine engel oldu.


Anahtar Kelimeler: İmparaTIRT Gitti NORMALE DÖNDÜK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.